DILARANG MENCIPLAK < IDEA & SEGALANYA

DILARANG MENCIPLAK < IDEA & SEGALANYA
Creative Commons License
All illustrations are protected by copyright and may not be used or reproduced in any form without my permission. Thank you!

Wednesday, May 25, 2011

Signage Taska Auladur Rayyan

Signage ini direka khas untuk Taska Auladur Rayyan. Ditempah oleh Ida aka Fabulous Mommy. Wan hanya lengkapkan rekabentuk latar signage semata. Logo taska Auladur Rayyan direka oleh designer lain. Beberapa sudut kelihatan kosong akan diisikan dengan beberapa logo tambahan yang akan ditetapkan oleh Ida nanti.
Paparan penuh banner Taska Auladur Rayyan. Terima kasih atas kesudian Ida tempah design dengan Wan. Harap-harap Ida berpuas hati dengan hasil yang diberikan :)

Tuesday, May 24, 2011

Dolly Fabulous Mommy

Dah lama rasanya tak berkongsi hasil kerja Wan kat blog ni. Ikutkan banyak kerja Wan yang sedia dipaparkan dalam blog ni. Tapi takde kesempatan nak bina entry baru. Kalau punya kelapangan, Wan akan paparkan hasil kerja Wan yang lepas. Yang dah sedia terima oleh pelanggan dan sebahagiannya hasil kerja Wan untuk projek pejabat dan peribadi.

Jemputlah lihat dolly terkini rekabentuk Wan. Dolly ini milik Ida yang lebih dikenali sebagai Fabulous Mommy. Ida menyukai kombinasi hijau pucuk pisang dan merah jambu gelap. Wan cuba hasilkan bentuk figure yang seksi sikit memandangkan Ida adalah usahawan dalam perniagaan Premium Beautiful. Untuk dapatkan maklumat lanjut, jemputlah bertandang ke blog Ida melalui laman blog Fabulous Mommy.

Sebuah badge dengan bingkai berkerawang untuk Ida. Tampilkan dalam medium warna klasik supaya boleh nampak 'in' dengan karektor dolly :) Trimas pada Ida sebab sudi berikan kepercayaan pada Wan hasilkan rekabentuk dolly dan signage untuk beliau. 

Akan datang, Wan akan kongsikan hasil kerja rekabentuk signage milik Ida pula. Tunggu.... :)

Friday, May 6, 2011

Uchee Dolly

Karektor gadis yang gemar melaram. Perwatakan ceria dan disenangi ramai. Meriah dengan warna ceria merah. Suntikan kuning dan biru penyeri warna. Jemput kenali Uchee, salah seorang penulis Rakan 1Klik.

Wansteddy Studio