DILARANG MENCIPLAK < IDEA & SEGALANYA

DILARANG MENCIPLAK < IDEA & SEGALANYA
Creative Commons License
All illustrations are protected by copyright and may not be used or reproduced in any form without my permission. Thank you!

Wednesday, October 13, 2010

Dolly Nerd

Harini banyak template dolly baru aku sediakan. Paling pening nak sediakan set latar belakang ruang pejabat. Sudahnya aku ambil insiatif latar belakang cermin besar dengan bangunan besar di belakangnya. Adalah sikit-sikit gambaran luar tingkap pejabat tempat bekerja ni.
Dolly terkini bukan untuk kerja tempahan luar. Sebaliknya tugasan untuk siapkan kerja di pejabat ni. Disebabkan terbahagi kepada tiga bahagian dengan kolum-kolum tertentu projek ni memang makan masa nak disiapkan. Namun bila hasilnya diperolehi, memang rasa puas hati. Sebab aku suka hasilkan semua vector sendiri dari copy paste vector-vector lama yang sedia ada.
Malangnya projek ni tak boleh dipaparkan sepenuhnya dalam blog sebab masih dalam proses pembikinan. Jemput tengok sikit hasil buah tangan hari ini.

4 comments:

Ummi Hanie on October 13, 2010 at 11:35 PM said...

hurm..camane ye create dolly ni ye?
i mean...the background n all that..
wan lukis pakai PS ke?
Hanie byk benor xexplore lg pasal PS ni ;p

Whitey Mommy on October 14, 2010 at 3:13 AM said...

akk... kalau wat muka Khalis macam ni pun ok... ehehe...cuma ubah sikit jadi macam baby... dolly akk memang cantik... huhu

Wansteddy Tales on October 14, 2010 at 9:43 AM said...

Ummi Hanie ~ saya guna software adobe illustrator untuk create vector dolly. Jarang gunakan AP kecuali untuk edit pic. Lazimnya saya designguna AI :)

xpe Hanie, mana2 designer pn masih bnyk study walaupn dorg mmg dah pakar dlm bidang ni. rajin2 belajar lama2 boleh jd expert, insya'allah :)

Wansteddy Tales on October 14, 2010 at 9:44 AM said...

Whitey Mommy ~ boleh je sya... mmg dah ada temp doly baby boy macam ni. tp belum detail :)

Wansteddy Studio