DILARANG MENCIPLAK < IDEA & SEGALANYA

DILARANG MENCIPLAK < IDEA & SEGALANYA
Creative Commons License
All illustrations are protected by copyright and may not be used or reproduced in any form without my permission. Thank you!

Monday, November 1, 2010

Whitey Mommy header ~ in the garden

Design header ini milik Whitey Mommy. Dolly baby Khalis dan hubby Sya diilhamkan sendiri oleh beliau. Aku cuma buat sedikit penambahbaikan untuk disuaikan dengan kehendak Sya. Kredit juga pada bantuan hasil skecth Sya kerana mempercepatkan proses design. Diharapkan Whitey Mommy menyukai hasil akhirnya :)

Full design

9 comments:

Ogy on November 1, 2010 at 1:15 PM said...

lawoonyaaaaaaaaa

So Shy Lady on November 1, 2010 at 1:42 PM said...

so sweet...
wan, cuba tgk blog i...my template tu ssuai ke ltk header dolly?

Wansteddy Tales on November 1, 2010 at 2:18 PM said...

so shy lady ~ owh tanya kat bisneswomen semua dia kata baik baik bagus bagus >< hahaha...
tapi secara jujurnya mana2 blog pn boleh je masuk dgn header. cuma nak disesuaikan dgn cara macam mana je :)

Wansteddy Tales on November 1, 2010 at 2:20 PM said...

ogy ~ trimas yang :)

e.l.i.s.s.m.i.e on November 1, 2010 at 2:27 PM said...

cantik sangat :)

Wansteddy Tales on November 1, 2010 at 5:59 PM said...

e.l.i.s.s.m.i.e ~ thanx elis :)

Lelord on November 2, 2010 at 5:22 AM said...

cantikkkk

Whitey Mommy on November 2, 2010 at 7:15 PM said...

akk... superb... cantik sesangat... huhu puas hati sesangat... thanks akk...

AcuRose on November 2, 2010 at 7:31 PM said...

woo..as always. de best la wan
suke ngan radiant soft color wan buat ;)

Wansteddy Studio