DILARANG MENCIPLAK < IDEA & SEGALANYA

DILARANG MENCIPLAK < IDEA & SEGALANYA
Creative Commons License
All illustrations are protected by copyright and may not be used or reproduced in any form without my permission. Thank you!

Thursday, April 21, 2011

Gadis semasa

Dah lama tak kongsikan bersama hasil kerja Wan yang baru. Blog ini seolah-olah kurang nafasnya. Wan sampai terfikir nak bubarkan saja. Tapi atas dorongan dan sokongan kawan-kawan, Wan rasa sayang juga nak bubarkan blog design ni. Walaupun jarang update entry baru, tapi kenangan tubuhkan blog ini buat rasa touching je. Wan cuba juga kendalikan blog ini sebaik Wan kendalikan blog Wansteddy Tales (peribadi). Insya'allah...


Banyak koleksi design baru yang Wan nak kongsikan di sini. Hasil dolly terbaru juga banyak belum dipaparkan lagi. Terbaru, Wan kongsikan bentuk design dolly Wan terkini. Dengan alis mata super lentik bak bulu mata Rozita Che Wan. Sesuai untuk kaum wanita dewasa. Atau gadis-gadis semasa yang fashionista? Nantikan kemunculan dolly-dolly baru Wan. Hari demi hari Wan akan kongsikan juga ;)

7 comments:

ibu emir said...

i always love ur creation :)

Mama_Kaykay on April 21, 2011 at 4:23 PM said...

Wan, jgn stop... ramai lagi blogger yg mharapkan design2 yg kiut-miut dari Wan..
Kena bertahan ngn karenah Customer.. "Especially cam Akak ni" hihihi

Will alweZ suPPort U..

MuAaaaSss...

Wansteddy Tales on April 21, 2011 at 6:07 PM said...

Trima Mira :)

Wansteddy Tales on April 21, 2011 at 6:08 PM said...

Mama Kay-kay ~ Blog ni bnyk menguji Wan, tapi bila fikir2 ia memang banyak berikan kepuasan pada Wan dalam berkarya. Bnyk tingkatkan idea Wan dalam berkarya :)

euka on August 25, 2011 at 3:56 PM said...

nak amek bole nanti saya creditkan and tak buang watermark....

Wansteddy Tales on August 25, 2011 at 4:53 PM said...

Silakan Euka. Xde masalah ;)

Wafiy Hayati on December 19, 2014 at 3:14 PM said...

salam... comeyy... akak guna boleh x wan... akak x buang watermark wan tu.. minta izin...

Wansteddy Studio