DILARANG MENCIPLAK < IDEA & SEGALANYA

DILARANG MENCIPLAK < IDEA & SEGALANYA
Creative Commons License
All illustrations are protected by copyright and may not be used or reproduced in any form without my permission. Thank you!

Monday, September 3, 2012

Arabic Dolly

Rindu pula nak menulis di sini. Design dolly terbaru Wan buat untuk POP UP pameran. Saiznya berukuran 6 kaki. Rasa besh lak nak kongsikan kat sini. Maaf ya ada pula tu watermark yang mencacatkan gambar. Rentetan hasil karya Wan telah diciplak oleh individu yang tidak bertanggungjawab. Memualkan! Macam dah takde idea nak buat design sendiri. Harapan Wan dengan adanya watermark ini sikit sebanyak dapat terhindar dari masalah copycat ni.

Dolly ni dressing ala-ala arab sebab tema Arabic untuk pameran tu. Menu hidangannya ialah Nasi Arab, tak sesuai pula nak sarungkan baju kurung dengan banner menu nasi arab tu kan. Elemen warna tanah untuk warna pakaian dolly ni. Sementelah lazimnya gadis arab ni suka berpakaian warna lembut atau gelap. Lagipun nak sesuaikan pula dengan warna tema pameran tu :)


4 comments:

Ezna on September 3, 2012 at 1:43 PM said...

cantiknya wan...dolly arab ni! Berkenan.

◕ Kawaii D Y S H A ◕ on September 3, 2012 at 1:56 PM said...

kawaiii

merahitujambu on September 3, 2012 at 2:30 PM said...

rabicaaaa..hehe..nicee

Nieyxzha Hassan on December 11, 2012 at 8:39 PM said...

Wan..mintak izin amik yang copy cat tanda sign mark tu ..bley??

Wansteddy Studio