DILARANG MENCIPLAK < IDEA & SEGALANYA

DILARANG MENCIPLAK < IDEA & SEGALANYA
Creative Commons License
All illustrations are protected by copyright and may not be used or reproduced in any form without my permission. Thank you!

Monday, July 12, 2010

Badge ~ Tecik Craft

Badge ini dihasilkan untuk blogshoppe Tecik Craft. Badge ini dihasilkan dengan menggunakan perisian adobe Illustrator. Maka saiznya tidak berat andai dijadikan badge mengikut saiz sebenar. Untuk Tecik Craft aku hasilkan lebih 4 design. Jemput kalian melihat-lihat di dalam entry ini.
Rekaan yang terpilih
Paparan badge rekaanku yang terletak di blog Tecik Craft
Diharapkan Puan Wan berpuas hati dengan perkhidmatan rekabentuk dariku. Seronok bekerjasama dengan Wan.

6 comments:

qasehadam @ nurul on July 12, 2010 at 5:03 PM said...

alaaaa segannye uhuks btw thanks..

Wansteddy Tales on July 12, 2010 at 5:05 PM said...

La... baru tahu rupanya panggil nurul >< hahaa... sori tak alert. trimas sudi tempah design dr saya ye nurul. harap2 nurul suka design tu ><

DJF CloSet on July 12, 2010 at 11:56 PM said...

cantek =) :D :D

Momma Mia on July 13, 2010 at 9:15 AM said...

alahai gojes!!! paling suke dgn kucing ciptaan nurul tuh... kami dah ada satu

Wansteddy Tales on July 13, 2010 at 10:32 AM said...

trimas DJF CloSet ><

Wansteddy Tales on July 14, 2010 at 11:55 AM said...

Alin ~ hehe.... cute kucing tu saya pn masa create jadikan versi dolly vector suka je tgk design nurul ni. smart design & clean craft

Wansteddy Studio