DILARANG MENCIPLAK < IDEA & SEGALANYA

DILARANG MENCIPLAK < IDEA & SEGALANYA
Creative Commons License
All illustrations are protected by copyright and may not be used or reproduced in any form without my permission. Thank you!

Friday, September 3, 2010

Badge & Poster Breastfeeding Baby

Rekabentuk badge ini ditempah oleh MommaMia aka Alin. Beliau inginkan badge dan poster design sempena kempen penyusuan bayi. Semangat Momma Mia memberi susu badan kepada anak-anaknya turut menjadi sumber inspirasi kepada ibu-ibu menyusu yang lain. Justeru mengenali Momma Mia kita beroleh dua kelebihan. Kelebihan berkongsi tips penyusuan bayi dan kelebihan mendapat teman yang setiakawan. Jemput kenali MommaMia melalui blog peribadi beliau: Miakididdles

Poster design

9 comments:

qasehadam @ nurul on September 3, 2010 at 2:05 PM said...

wan ibu bby tu macam pengantin dah cantekkkk kain labuh ailaikkkk

Momma Mia on September 3, 2010 at 4:22 PM said...

Tantek poster design tuh... diserikan lagi dgn gamba anak-anak. wallahhh... mekaceh wan!!

AcuRose on September 3, 2010 at 4:47 PM said...

superb lah wan..
kalau lah baby room tu ada kat umah acu
sejuk mata memandang..
wan acu nak cam badge kat atas tu.. ;)

Wansteddy Tales on September 3, 2010 at 11:17 PM said...

nurul ~ dlm pic ni nmpk kurang beralun pulak kainnya. hurm ><

Wansteddy Tales on September 3, 2010 at 11:18 PM said...

MommaMia ~ hehe... idea design ni pun ikut dikongsi dgn alin >< thumb up untuk alin sbb fikirkan konsep BF. mmg konsep paling sesuai utk ibu2 full FB

Wansteddy Tales on September 3, 2010 at 11:19 PM said...

AcuRose ~ roger >< nnt kita chat2 diskus psl tu hehe... diriku pn berangan baby room cmtu acu. xdpt bikin bilik dlm rumah buat dlm design pn jadilah... lepas geram berangan hahaha

Izyan Nadiah on December 22, 2010 at 12:36 PM said...

canteknye nie!!omg..sangat halus hasil tgn akak
cartoon die nmpk sgt soft

Wansteddy Tales on December 22, 2010 at 12:40 PM said...

Izyan Nadiah ~ trimas... hasil kreatif idea MommaMia juga yang fikirkan konsep BF mommy :) jemputlah ke blog beliau utk dptkan code badge tu. Percuma utk ibu2 BF :D

Izyan Nadiah on December 22, 2010 at 12:52 PM said...

akak cantek sgt suke :D

Wansteddy Studio