DILARANG MENCIPLAK < IDEA & SEGALANYA

DILARANG MENCIPLAK < IDEA & SEGALANYA
Creative Commons License
All illustrations are protected by copyright and may not be used or reproduced in any form without my permission. Thank you!

Thursday, September 23, 2010

Dolly

Lama sungguh aku tak update design di sini. Memang tiada perkembangan terkini. Yang pending pun belum siap rangka penuh lagi. Baru rekacipta rangka asas. Buat sementara waktu aku kongsikan design dolly ini. Belum final lagi sebab nak tunggu keputusan pemiliknya sama ada setuju atau tidak dengan design ni. Untuk cuci-cuci mata, silalah jenguk dolly ini.

6 comments:

eima on September 23, 2010 at 3:58 PM said...

ni sape punya dolly ??tomey ...

AcuRose on September 23, 2010 at 4:36 PM said...

dolly yg sentiasa anggun dan ayu. tu baru asas blom penuh lagi. kalu da penuh sure lagi gorjes lah. nanti acu singgah lagi utk tgk final design yer :).

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) on September 24, 2010 at 8:48 AM said...

sapa punya ne
lawaaaa

Wansteddy Tales on September 24, 2010 at 9:26 PM said...

eima ~ empunya diri dah jawap kat line atas ni hehe

acurose ~ xdela acu. design ni juz raw je kalau empunya diri setuju saya proceed kalau nk digubah mana2 itulah yg jd final nnt hehe...

baby ~ setuju ye baby? nnt email kat saya kalau nk ubah mana2. saya nk design backgorund sekali ><

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) on September 25, 2010 at 11:13 PM said...

hehe.. baru bukak emel..saya punya ye?
horeyyyyyyyyy suka sangat...

Wansteddy Tales on October 11, 2010 at 2:22 AM said...

yep ;) tgh tgu pemenang sorg lg bagi keputusan jenis dolly baru nk pos sekali dolly ila ni :)

Wansteddy Studio