Creative Commons License
All illustrations are protected by copyright and may not be used or reproduced in any form without my permission. Thank you!

Thursday, September 22, 2011

Sneak peek ~ Design ongoing

Ada lapan mukasurat semuanya. Dan ini lukisan gantian sebab lukisan asal silap.  Maka kena lukis semula 8 mukasurat baru. Karektor baru, costume baru dan latar belakang yang sedikit berbeza. Keseluruhannya kena buat 16 drawing! huhu... Harap-harap selesai segera. Kepala dah toing toing dah hari-hari tidur berapa jam je.

Cerita lanjut bila lukisan ni semua dah approve, barulah Wan dedahkan apakah projek ini. Dan untuk siapa? Jeng jeng jeng.... Famous amos juga orangnya ;) Tungguuuuu!

3 comments:

Wansteddy Tales on September 22, 2011 at 9:59 PM said...

Maaf kalau tak dapat tinggalkan komen di sini. Tak pasti masalahnya.

artzam on October 3, 2011 at 10:26 AM said...

@Wansteddy Taleshohoho..cun.

AcuRose on October 4, 2011 at 11:33 AM said...

comey dan gebus lah dollly ni wan..cun!
dh tgk teaser mmg meletop. tak sabar nak tgk full story nya.

Wansteddy Studio