DILARANG MENCIPLAK < IDEA & SEGALANYA

DILARANG MENCIPLAK < IDEA & SEGALANYA
Creative Commons License
All illustrations are protected by copyright and may not be used or reproduced in any form without my permission. Thank you!

Thursday, September 22, 2011

Sneak peek ~ Design ongoing

Ada lapan mukasurat semuanya. Dan ini lukisan gantian sebab lukisan asal silap.  Maka kena lukis semula 8 mukasurat baru. Karektor baru, costume baru dan latar belakang yang sedikit berbeza. Keseluruhannya kena buat 16 drawing! huhu... Harap-harap selesai segera. Kepala dah toing toing dah hari-hari tidur berapa jam je.

Cerita lanjut bila lukisan ni semua dah approve, barulah Wan dedahkan apakah projek ini. Dan untuk siapa? Jeng jeng jeng.... Famous amos juga orangnya ;) Tungguuuuu!

3 comments:

Wansteddy Tales on September 22, 2011 at 9:59 PM said...

Maaf kalau tak dapat tinggalkan komen di sini. Tak pasti masalahnya.

artzam on October 3, 2011 at 10:26 AM said...

@Wansteddy Taleshohoho..cun.

AcuRose on October 4, 2011 at 11:33 AM said...

comey dan gebus lah dollly ni wan..cun!
dh tgk teaser mmg meletop. tak sabar nak tgk full story nya.

Wansteddy Studio