DILARANG MENCIPLAK < IDEA & SEGALANYA

DILARANG MENCIPLAK < IDEA & SEGALANYA
Creative Commons License
All illustrations are protected by copyright and may not be used or reproduced in any form without my permission. Thank you!

Friday, December 3, 2010

Baby Dolly

Harini proses memake up kan dolly. Projek pertama dolly kanak-kanak, orang dewasa, dan akhir sekali baby ni. Sebenarnya baby ni ada kembar. Tapi sebabkan design baby ni pun masih di tahap raw (belum siap sepenuhnya) saya tak dapatlah nak kongsikan design kembar kedua. Nantikan kemunculan dolly baby kembar ni yep!
Ada sebarang idea nak upgrade design baby ni? Sumbangkanlah idea kalian, boleh juga saya dapatkan hasil idea yang lebih segar :)

1 comments:

AcuRose on December 3, 2010 at 7:08 PM said...

alahai..tomey la plak. ada kembar lagi tu. musti sama tomey..hehe.
Wan, seyes dah abes gebu dolly tu,kalu acu sumbangkan idea nanti, takut trus shumbang nmpaknya dolly wan nnti acu wat..huhu

Wansteddy Studio