DILARANG MENCIPLAK < IDEA & SEGALANYA

DILARANG MENCIPLAK < IDEA & SEGALANYA
Creative Commons License
All illustrations are protected by copyright and may not be used or reproduced in any form without my permission. Thank you!

Wednesday, August 18, 2010

Tempahan dari Intan part I

Final Design ~ Intan memilih design ini.
Rekabentuk 1
Rekabentuk 2
Dah lama sebenarnya aku menerima tempahan design hiasan blog untuk Intan. Tapi disebabkan masa aku terikat dengan kerja-kerja di pejabat, rekabentuk header Intan asyik bertangguh saja. Mujurlah dapat pelanggan yang betul-betul bersabar macam Intan. Langsung tak merungut proses persiapannya agak memakan masa.
Inilah pertama kali hias header dengan hiasan dalaman. Lebih menarik deco english style. Sebabnya pemilik blog Baby Intan ni memang meminati deco english. Dan aku pulak memang suka hiasan vintage begini. Kebanyakkan hasil rekabentuk di dalam hiasan header ini diilhamkan juga oleh Intan. Seronok dapat bereksperimentasi dengan rekaan-rekaan baru.
Diharapkan Intan menyukai hasilnya.

4 comments:

Momma Mia on August 19, 2010 at 5:38 AM said...

wow nampak class lampu gantung atas arissa tuh...
cam lapu kat umah baru intan ek

Intan on August 19, 2010 at 7:19 AM said...

Suka banget!

Intan pon seronok bekerjasama dgn Wan coz Wan sangatlah peramah dan sabar dlm melayan permintaan Intan nie :)

Wansteddy Tales on August 19, 2010 at 4:19 PM said...

MommaMia ~ hehe... sumber inspirasi ><

Wansteddy Tales on August 19, 2010 at 4:20 PM said...

Intan ~ trimas beri kepercayaan pada saya hiasi blog Intan >< seronok bereksperimentasi. Nak2 Intan pn turut sumbangkan idea ^^

Wansteddy Studio