DILARANG MENCIPLAK < IDEA & SEGALANYA

DILARANG MENCIPLAK < IDEA & SEGALANYA
Creative Commons License
All illustrations are protected by copyright and may not be used or reproduced in any form without my permission. Thank you!

Thursday, August 5, 2010

Tempahan dari Kak Nabieha

Kesemua rekabentuk ini ditempah oleh Kak Nabieha dari blog http://clickforkidsstuff.blogspot.com/. Jemput singgah ke blog jualan produk kanak-kanak yang pelbagai dan menarik ini. Antra item yang ditempah seperti badge untuk widget di dalam blog serta dijadikan sticker design produk beliau. Selain itu Kak Bieha juga menempah layout header untuk tujuan pembungkusan produk dan pennant promosi produk.
Header untuk pakaging produk
Pennant
bersaiz 2'x7' (kaki)
Terima kasih pada kesudian Kak Bieha menempah rekabentuk dari saya. Semoga Kak Bieha menyukai semua hasil rekabentuk yang dipersembahkan.

7 comments:

Whitey Mommy on August 5, 2010 at 5:35 PM said...

cantiknya... akk terbaik!!! suka... huhu bila la sha nak bergaya dengan badge, header n dolly sha ni akk.. huhu tak pe... i will waiting u...=) sha punya wat slow2 tak pe.. sebab nak cantik2...=p

Wansteddy Tales on August 6, 2010 at 8:35 AM said...

trimas Sya... best design dolly budak2 ni. maaf eh sya... myb ambil masa nk siapkan detail header sya tu >< bnyk sngt nk buat dgn masa yg terhad huhu ><

Whitey Mommy on August 6, 2010 at 2:08 PM said...

hish...sha nye tak pe...siap kan orang yang sebelum2 ni... ok... tak kisah lama...sabar menanti.."p

DJF CloSet on August 7, 2010 at 10:29 AM said...

sangat menarik :)

Wansteddy Tales on August 9, 2010 at 8:47 AM said...

DJF Closet ~ trimas ><

Wansteddy Tales on August 9, 2010 at 8:47 AM said...

Whitey Mommy ~ trimas sya ><

mrs jamal on August 24, 2010 at 1:54 AM said...

cantik sgt

Wansteddy Studio