DILARANG MENCIPLAK < IDEA & SEGALANYA

DILARANG MENCIPLAK < IDEA & SEGALANYA
Creative Commons License
All illustrations are protected by copyright and may not be used or reproduced in any form without my permission. Thank you!

Monday, August 23, 2010

Template Logo

Design logo ini dihasilkan untuk kedai haiwan. Bagaimanapun atas sebab-sebab tertentu tempahan ini dibatalkan. Logo ini bukan hak milik sebarang individu atau kedai. Jika berminat dengan design yang dipaparkan, jemput hubungi saya melalui email seperti yang tertera di sidebar. Rekabentuk masih boleh diubahsuai mengikut kehendak pelanggan.
Design pertama
Design Kedua
Design Ketiga
Design Keempat
Design Kelima

4 comments:

AcuRose on August 24, 2010 at 2:28 PM said...

huh! superb design wan. Acu mmg tertarik lah dgn detail element semua design wan. mmg menarik dan menonjol. kalau acu lah nak wat cengini, mmg perah otak habis nih. Tpi bab cancel order yg lemah skit nak dgr nih. Apa pun jgn mengalah trus kan lagi dan lagi..ur design too marvelous lah wan!

Wansteddy Tales on August 24, 2010 at 3:01 PM said...

Trimas Acu... mmg perah otak nk bikin satu persatu. wan boleh je amik vector sedia ada tp dah xde originaliti xpuas designkan utk org design org lain. rs cm menipu pelanggan pulak hehe... sbb tu kerja ku lambat ><

xpe, xde rezeki. adanya logo template ni wan dah ada vector haiwan sendiri. part tu tak rasa ralat sngt hehe...

Izzlin on August 25, 2010 at 2:50 AM said...

cantik sangat :)

Wansteddy Tales on August 25, 2010 at 9:55 AM said...

izzlin >< trimas ^^ singgah2 selalu ><

Wansteddy Studio