Creative Commons License
All illustrations are protected by copyright and may not be used or reproduced in any form without my permission. Thank you!

Wednesday, June 23, 2010

Header ~ cost

Untuk makluman para pelanggan, harga header telah ditetapkan seperti yang tertera dibawah. Jemput emailkan sebarang pertanyaan kepada saya melalui email saya: washifalo@yahoo.com.
Untuk paparan lebih jelas, sila klik poster di atas
Jemput klik badge ini di sidebar untuk ke entry cost header
Penerangan lebih jelas
>------------<
Header Dolly:
RM35
Header Dolly rekabentuk sedia ada:
RM30
Peruntukkan 3 dolly secara percuma untuk setiap header dolly. Sekiranya ingin menambah bilangan dolly, bayaran rm5 dikenakan setiap satu rekabentuk.
>------------<
Header Gambar Peribadi:
RM25
Header Gambar Peribadi rekabentuk sedia ada:
RM20
Tiada had gambar. Gambar hendaklah jelas untuk paparan visual yang baik.
>------------<
Maklumat Lanjut berkenaan rekabentuk Header Wansteddy:
  1. Bagi rekabentuk sedia ada. Perubahan pada dolly, gambar, tajuk dan ayat pengenalan blog tidak akan dikenakan sebarang bayaran tambahan.
  2. Anda boleh memilih tema header, jenis pakaian untuk kategori dolly. Sama ada rujukan dari gambar peribadi atau imaginasi pilihan anda. Sebagai contoh: Dolly anda mengenakan pakaian ala Cinderella.
  3. Saya akan merekabentuk beberapa header. Pilihan di tangan anda.
  4. Sebelum header final dipilih. Anda diberi kuasa sepenuhnya membuat pindaan pada rekabentuk saya. Diskus pereka & pelanggan.

Sebarang kemusykilan, jemputlah emailkan kepada washifalo@yahoo.com untuk makluman yang lebih jelas. Terima kasih kerana sudi mengambil masa anda membaca entry ini.

0 comments:

Wansteddy Studio