DILARANG MENCIPLAK < IDEA & SEGALANYA

DILARANG MENCIPLAK < IDEA & SEGALANYA
Creative Commons License
All illustrations are protected by copyright and may not be used or reproduced in any form without my permission. Thank you!

Thursday, June 10, 2010

DOLLY


Bermula pada Januari 2011. Perubahan besar-besaran terhadap rekabentuk dolly Wan mula dihasilkan. Bagaimanapun, dari masa ke semasa, Wan akan lakukan penambahbaikan untuk entry ini. Jenis rekabentuk dolly yang baru. Buat sementara, hanya ini yang sempat Wan perkenalkan. Sebahagian dari vector lukisan Dolly milik Wan. Seandainya anda berminat. Bolehlah merujuk hasil karya Wan bermula 2011.

Anda boleh meminta bentuk muka yang dikehendaki. Selagi terdaya, Wan akan lukiskan dengan lukisan vector mengikut spek yang anda berikan. Misalnya, dolly bermata sepet, berbibir tebal atau beralis lebat. Bergantung pada kemampuan Wan. Soal pakaian dan fesyen 100% Wan cuba penuhi kehendak kalian. Anda boleh berikan sample gambar atau lakukan skecth (lukisan ringkas) untuk rujukan Wan bagi mempermudahkan urusan kerja rekabentuk.

Sebarang pertanyaan; jemputlah emailkan kepada Wan di sini: washifalo@yahoo.com

Sekian, terima kasih :D

14 comments:

kinna on June 11, 2010 at 9:39 AM said...

wan, terer nya awak..comel sgt dolly2 ni..

Wansteddy Tales on June 11, 2010 at 1:32 PM said...

trimas kinna ><
semua design dlm bentuk ai. format kalau cus oder wan email dlm bentuk ai. & png. boleh upload sbg hiasan dlm blog ^^

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) on July 24, 2010 at 3:51 PM said...

WT: saya boleh pilih yang mana satu untuk hadiah yg sama menang GA awak tue?
bukan semua dolly awak jenis karikatur ke???

Wansteddy Tales on August 3, 2010 at 6:28 PM said...

Baby pilih mana2 pn okey kecuali karikatur style ><

Ayu Sweet Shop said...

NAK..CMNE NAK REQUEST, SEND GMBR ETC?

Wansteddy Tales on October 11, 2010 at 2:28 AM said...

boleh request jenis baju kaler tp klau ada picca refferer lagi bagus blh design ikut picca cus :) email je

Mizz Farah on January 21, 2011 at 1:35 PM said...

tempahan ditutup lagi ea...bile leh bukak...hehee~

Wansteddy Tales on January 21, 2011 at 5:14 PM said...

Mizz Farah ~ insya'allah akak akan umumkan semula ble dah sedia. buat msa skrg bnyk kerja2 pending lagi. akak risau panik je tgk kerja2 bnyk xsiap lagi :D

VIVIAN on February 2, 2011 at 12:32 PM said...

berkenan lah! nak yang dolly..tapi boleh buat mata sepet ckit?

Jom Terjah Entri Baru : [my270view] Risau!

Jom Terjah Entri Baru : [Ailurophile] Suki Have Epilepsy?

Wansteddy Tales on February 7, 2011 at 11:50 AM said...

Hi Vivian ~ saya pernah design dolly dengan mata sepet. tiada masalah nak rekabentuk dolly mengikut spek diberikan pelanggan :)

nkara on February 8, 2011 at 5:45 PM said...

nak order... ):

Ted on February 23, 2011 at 9:09 AM said...

cantik! buat kad kawin tak?

Wansteddy Tales on February 23, 2011 at 11:31 AM said...

nkara ~ salam dik, jemput email kat saya ya washifalo@yahoo.com

Wansteddy Tales on February 23, 2011 at 11:32 AM said...

Ted ~ saya juz ambil order design buat masa ni. kos printing ni xberani ambil :)

Wansteddy Studio