DILARANG MENCIPLAK < IDEA & SEGALANYA

DILARANG MENCIPLAK < IDEA & SEGALANYA
Creative Commons License
All illustrations are protected by copyright and may not be used or reproduced in any form without my permission. Thank you!

Wednesday, June 23, 2010

Header ~ Mummy 2 Haq

Rekabentuk pertama
Rekabentuk kedua
Rekabentuk ketiga
Rekabentuk keempat
Rekabentuk ini dihasilkan sempena menyertai contest bina header anjuran Mummy 2 Haq.
Sekiranya inginkan template rekabentuk yang serupa. Boleh tukar gambar dan caption dalam header mengikut kehendak anda. Setiap satu ditawarkan pada harga RM 20 sahaja.

6 comments:

mama zharfan on June 23, 2010 at 4:50 PM said...

wan, me nak tempah header lah, nak design lebih kurang mcm dlm pic tu lah, me nak letak 2 pics ie one family pic + one my boys pic..tak de caption, just tulis miles of smiles...and na design bunga2+teddy bear +kaler pink, boleh ker
email me details for the payment yer
suzie284@yahoo.com
2 pics yg i nak letak kat header tu i email u ptg ni yer...now i kat skool

Wansteddy Tales on June 23, 2010 at 4:56 PM said...

Aha.. boleh suzie. pucuk dicita ulam pegaga. dgn senang hatinya ^^ kalau boleh suzie email kat wan yep. senang skit melalui email.
trimas mama zharfan ><

Momma Mia on June 23, 2010 at 5:51 PM said...

gojes wan. if me pick no 1 tuh...
wah semakin bz wan... kalo tak menang tangan Damia bleh tolong... hihii... tolong kacau!
keep up ur good work dear!!

mama zharfan on June 23, 2010 at 6:54 PM said...

ptg ni (waktu UK) me email yer dear :) tunggu balik skool :)

Wansteddy Tales on June 24, 2010 at 9:38 AM said...

MommaMia ~ design ni tak terpilih hehe.. xde rezeki masa tu tp okes jugak. wan ada simpanan designnya hehe. koleksi perniagaan, wah gitu! hehe

Wansteddy Tales on June 24, 2010 at 9:39 AM said...

mama zharfan ~ okes, dah terima emailnya. nnt wan email balas pasal detail header

Wansteddy Studio